GB vastgoed

succesvol als onafhankelijke en initiatiefrijke project- ontwikkelaar in vastgoed.

Wie zijn wij

GB Vastgoed BV uit Benthuizen is al sinds 1927 een woningverhuurbedrijf met een speciale focus voor duurzame sociale- en midden huurwoningen. Het woningbestand is nu in een zestal woonplaatsen in Zuid-Holland gevestigd, waarbij de nadruk ligt op dorpen en kleinere woonplaatsen. Hierbij is een goede woonomgeving een eis om nieuwe huurwoningen te stichten en om ervoor te zorgen dat de gebouwde woningen lang kunnen fungeren als het thuis van de huurders. Ons verhuurbeleid is er namelijk op gericht dat huurders zo lang mogelijk naar genoegen wonen, waardoor het aantal huurmutaties onder het landelijk niveau zit. Huurders die meer dan veertig jaar dezelfde woning huren zijn wij GB Vastgoed B.V. geen uitzondering.

Samen op zoek naar uw nieuwe woning of bedrijfspand

GB Vastgoed is de ideale keuze in uw zoektocht naar een woning of (bedrijfs)huisvesting, omdat we geloven dat wonen en werken de essentiële bouwstenen zijn voor een kwalitatief hoogstaand leven. Onze filosofie is gericht op het efficiënt afhandelen van zaken zonder daarbij de belangen van onze klanten uit het oog te verliezen.

Wat ons onderscheidt, zijn de korte en heldere communicatielijnen die we handhaven. Bij GB Vastgoed streven we naar transparantie in onze interactie met klanten, zodat er geen misverstanden ontstaan en iedereen weet waar hij aan toe is. Afspraak is bij ons dan ook écht afspraak; we hechten waarde aan betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Ons team is volledig toegewijd aan het verlenen van uitstekende klantenservice. We luisteren naar uw behoeften, denken met u mee en passen onze diensten aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Bekijk onze FAQ voor de meestgestelde vragen, of stuur een e-mail naar:

Over GB Vastgoed

Wonen en werken behoren tot de belangrijkste kernwaarden voor kwaliteit van leven en dat is wat GB Vastgoed voor ogen heeft. We werken efficiënt, maar verliezen daarbij de belangen van onze klant niet uit het oog. De communicatielijnen zijn kort en helder en afspraak is afspraak! We denken en handelen klantgericht en zijn pas tevreden als u dat bent.

GB Vastgoed, goed beheer!